Trade House West Inside 2
Добре дошли в търговски и бизнес център Trade House West – място, където можете да се насладите на шопинг,  да свършите необходимите задачи за деня в приятна обстановка и да прекарате свободното си време с цялото семейство и приятели.

Локация  и  Инфраструктура
Trade House West е мултифункционален търговски и развлекателен център и апарт комплекс с подземни и надземни гаражи. Комплексът се намира на кръстовището на булевард Цар Борис III  и Околовръстно шосе, в район Овча Купел, в София. Ключовото разположение на сградата, както и уникалният й дизайн, изпълнен в най-съвременните и оригинални архитектурни решения, й осигуряват много добра видимост от всички посоки. Търговската зона  в тази част на града крие богата история и към днешна дата  представлява  изключително оживено търговско място, с голям трафик на автомобили и пешеходци. Тук се намира и автобусна спирка с връзки до всички части на столицата.

Услуги  и  Магазини
За посетителите си THW предлага хранителен супермаркет АБО Маркет предлагащ разнообразие от хранителни стоки, домашни потреби, електроуреди, козметика и много други. Търговският комплекс предоставя на Вашето внимание най-широката гама услуги – банка, застрахователен офис, адвокатска кантора, агенция за недвижими имоти, фризьорски салон, студио за солариум, фотостудио, аптека и др. За доброто си здраве и външен вид можете да се погрижите във фитнес клуб Флайс, предлагащ богат набор от занимания, развиващи духа и тялото.Тук Ви очаква качествен шопинг в приятна обстановка и развлечения за цялото семейство.

Ресторанти и Развлечения
В търговския комплекс разполага с атрактивни кътове за почивка, спорт, игри и развлечения за цялото семейство. За най-малките посетители са осигурени детски центрове за игра и обучение.
Посетителите ще могат да се насладят на любимите си храни от заведенията за бързо хранене, да посетят изискания ресторант или здравословния бар в комплекса.  

Apartment House West
е разположен на последните три етажа на Мултифункционален търговски център TRADE HOUSE WEST. От апартаментите се открива уникална панорамна гледка към Витоша. Жилищната част е с отделен вход с луксозни общи части. Височината на таваните на всички апартаменти е 3.20.м. Зидарията е изцяло тухлена WIENERBERGER, 8см. топлоизолация, PVC дограма SCHUCO, испански асансьори ORONA за 13 души.
Апартаментите са с акт 16, с различни квадратури и разпределения.
Апартаменти за продажба от 30 000 euro.

 

DSC 0718

DSC 0846

DSC 1089