Trade House West Inside 2

Търговският комплекс предлага широка гама услуги в града:

  • Банки и Застрахователи
  • Адвокатска кантора
  • Продажба на недвижими имоти
  • Фризьорски салон, студио за солариум
  • Аптека
  • Фотостудио
  • Счетоводни и правни услуги
  • Детски кът
  • Фитнес клуб "Флайс"
  • Smarty Kids Sofia -детски център по ментална аритметика

logo ChokolTolevАдв. Чоков и адв. Толев притежават дългогодишен юридически опит и предлагат широк спектър услуги по Облигационно право, Регистърни производства, Вещно право и гражданско право. За контакт: 0895676108, 0884301627

tonitaОзарени от усмивки ви представяме новия член в семейството на Trade House West - Фотостудио Тонита! Подарете на семейството си моменти на топлина и радост и оставете на децата си прекрасен спомен, доверявайки се на професионализма на Tonita! За повече информация: https://moments-by-tonita.com/

logo FuboМагазин „FUBO” предлага богат асортимент от обувки, облекла, чанти, раници, сакове, куфари, портмонета, калъфи, аксесоари, козметика, стоки за бита, детски играчки, рибарски принадлежности и много други. Продукцията е изцяло китайско производство. Заповядайте при нас, за да откриете пълната гама от цветове и модели на достъпни цени.

Malinka ItaliaМарката навлиза в света на грима в рамките на няколко години, придобивайки високи позиции в парфюмерията в Италия. Оценени от специалисти, отговарящи за високото качество на продукти в този сектор продуктите с марка Малинка® се радват на все по – широк кръг от публика, благодарение на своята философия, която комбинира изгодна цена с продукт формулиран с научна взискателност.

ozk logoОт 1999 година ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД започна да изгражда структура на територията на страната - представителства в областните градове и офиси в други населени места.
Днес ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД разполага с над 50 удобни офиса в 41 населени места.

Subra Logo 1SUBRA е символ на възхода. С проекта аптеки SUBRA ние се стремим да развием както нов тип аптеки, така и нова философия на обслужване и грижа за клиента. Развитие се постига с постоянство, много работа и професионализъм. Така се достигат възможности, за които не сме подозирали.

logo cibank 150

СИБАНК е динамично развиваща се търговска банка с 20-годишен опит в предлагането на пълната гама от банкови  и финансови услуги и продукти както за гражданите, така и за корпоративните клиенти и малките и средни предприятия.

salon krasota

Фризьорски салон FASHION STUDIO в Trade House West Ви приветства с Добре Дошли! За Вашата усмивка, самочувствие и перфектна визия ще се погрижат нашите опитни специалисти. Предлагаме прически, фризьор, козметика, кола маска, маникюр, педикюр, солариум и грим. В нашия салон ще се потопите приятна и модерна атмосфера, за да опитате най-доброто от съвременните грижи за косата и тялото.

Телефон за контакти: 0878 406 798 

logo smarty kids redМенталната аритметика е методика
за хармонично развитие на детето с помощта на специални упражнения с
абакус и практика по бързо устно смятане.

Повече информация на уебсайта: https://smarty-kids.bg